اعطای وام بانک ملی به دانشجویان

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۳ کد خبر : ۲۱۰۴ رویدادها
اعطای وام بانک ملی به دانشجویان

اطـلاعیـه

دانشجویان شاغل به تحصیل دردانشگاه ، براساس مفاد تفاهم نامه منعقده با بانک ملی ایران می توانند مطابق سهمیه تعیین شده ( 15% دانشجویان دوره دکتری ـ 20% دوره کارشناسی ارشد و10% دوره کارشناسی ) از تسهیلات بانکی که بعنوان کمک هزینه شهریه تحصیلی دانشجویان بوده وبه حساب واحد دانشگاهی رو دهن واریز می گردد بهره مند گردند . بدیهی است باتوجه به اینکه دانشگاه صرفاً بعنوان معرف می باشد ، کلیه مراحل تکمیل پرونده افتتاح حساب وارائه تضمین می بایست توسط دانشجوی واجد شرایط انجام پذیرد . ضمناً مهلت مراجعه به صندوق رفاه  برای ثبت نام تا پایان وقت اداری 94/10/27 می باشد .

میزان تحصیلات :

دانشجویان مقطع دکتری حداکثر تا مبلغ 100 میلیون ریال

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تا مبلغ 50 میلیون ریال

دانشجویان مقطع کارشناسی حداکثرتا مبلغ 25 میلیون ریال

شرایط تسهیلات :

ـ  هرگونه مدارک مربوط به فارغ التحصیلی دانشجو اعم از گواهینامه موقت ودانشنامه و000 تا تسویه کامل بدهی واعلام بانک قابل تحویل نمی باشد .

ـ تسهیلات اعطایی به دانشجویان براساس معرفی نامه سازمان مرکزی دانشگاه پس از اخذ رضایت نامه دانشجو وارائه آن به بانک توسط دانشگاه به حسابی که درمعرفی نامه واحد اعلام شده است واریز می گردد .

ـ دانشجویان ترم اول مشمول این بخشنامه نمی باشد .

ـ باتوجه به محدودیت برای معرفی دانشجویان ، هردانشجو درطول تحصیل فقط یکبار می تواند ازتسهیلات
 فوق الذکر استفاده نمایند .

دانشجویانی که درسال گذشته ازمحل تسهیلات استفاده نموده اند مشمول این بخشنامه نمی باشند .

اولویت پرداخت وام با دانشجویانی می باشد که :

1ـ دارای بیشترین میزان بدهی شهریه باشند .

2ـ کمتر از 50% سنوات تحصیلی خود را سپری کرده باشند .

3ـ دانشجویانی که از سایر تسهیلات اعطایی صندوق رفاه استفاده نکرده باشند .

صندوق رفاه دانشجویی واحد رودهن

نظر شما :